Известие

Collapse
No announcement yet.

Няколко проблема, които вече трябва да реша.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от emil georgiev Покажи съобщение
    и при мен мазнеше стъклото от пробит радиатор на парното,
    Така аз този проблем го реших.Знам колко много има против добавките...може да си спестят коментарите.
    Купих си едно шишенце Лико и Моли за близо 10лв.На загрял и работещ двигател го изсипах цялото.След това я остави около 30 минути да работи с включено парно.На другият ден имаше съвсем малко мазно петно пред волана.Вечерта вече го нямаше.НА другият ден след старателно миене на стъклата вече няма изпотяване и омазняване.Измереното количество антифрийз в казанчето не е мръднало до + - 1гр вече седмица.Автомобила загрява и работи нормално.Съответно няма запушвания и вреда от добавката.Може и да съм късметлия
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
      Момчета, помагайте!!! Лампите на мигачите на таблото не светят или почти не се виждат. Като пусна аварийни не свети само цъка, като дам ляв почти винаги не се вижда, а десен много леко, но се вижда. Преди не му обръщах внимание като лявата стрелка светеше по-слабо, щото дясната светеше нормално. От какво ще да е?
      Колега от релето е аз съм без него и всичко си ми е наред , но ти трябват сериозни жичкаджий ! Намирасе от ляво
      долу под жабката зад кората и е зелено на цвят ! УСПЕХ !!!
      Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Поне вече знам какъв е проблема. Благодаря момчета.
        Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
        Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
          Така аз този проблем го реших.Знам колко много има против добавките...може да си спестят коментарите.
          Купих си едно шишенце Лико и Моли за близо 10лв.На загрял и работещ двигател го изсипах цялото.След това я остави около 30 минути да работи с включено парно.На другият ден имаше съвсем малко мазно петно пред волана.Вечерта вече го нямаше.НА другият ден след старателно миене на стъклата вече няма изпотяване и омазняване.Измереното количество антифрийз в казанчето не е мръднало до + - 1гр вече седмица.Автомобила загрява и работи нормално.Съответно няма запушвания и вреда от добавката.Може и да съм късметлия
          Здрасти колега.Пуснах в търсачката за абсолютно същият проблем става въпрос-спукан радиатор на парното и мисля на първо време да пробвам и аз с една добавка за запечатване на радиатори..та да те питам-къде се налива тази добавка в преливното казанче или направо в радиатора.
          Поздрави.
          THERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
          http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related

Comment

В казанчето се налива, има си инструкции на тубичката, спазваш ги и няма проблеми.

Comment

Мерси много,колега..питам защото просто още на съм пробвал такава добавка досега Весели празници!
              THERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
              http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related

Comment

Ефекта е поразителен но само в главата ти/ми Краткотраен ефект,които не върши работа точно при радиаторчето на 166-та.Спасението е само едно..ново.
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
                X